Mange stiller disse spørgsmål

Hvor lang tid kan jeg regne med stenslagsfolien holder?

LLumar har udviklet nogle helt unikke stenslagfolie-produkter, og yder derfor 5 års garanti på deres standard paintprotection, og op til 10 års garanti for deres Platinum paintprotection. Uanset hvilken stenslagsfolie fra LLumar du vælger, er den selv helende og holder derfor længere end andre produkter på markedet.

Kan jeg køre min bil i vaskehal, når min bil har fået monteret stenslagsfolie?

Ja. Folien er selvhelende, og de ridser som måtte opstå som følge af en tur i vaskehallen, vil automatisk forsvinde når du kommer ud i sollyset.

Kræver stenslagsfolie nogen særlig form for pleje?

Nej. Så snart folien er monteret, kan du pleje din bil præcis som du plejer, vi anbefaler dog at man ca. 2 gange årligt giver folien en klar CARNUABA voks (Turtle e.a.)

Kan jeg stadig få min bil voksbehandlet?

Ja. Du kan voksbehandle din bil præcis som før, uden at det påvirker stenslagsfolien – vi anbefaler dog en klar Carnuaba voks.

Ødelægger det lakken, hvis jeg vil ha’ folien af igen?

Nej, folien kan uden problemer afmonteres, dog anbefales at du får den afmonteret af en professionel. Folien er designet sådan at det ikke skader lakken når den afmonteres.

Kan det ses om jeg har stenslagsfolie på?

Stenslagsfolien fra LLumar fås i både blank og mat. Vælger du den blanke version har den samme glans som bilens originale lak. Vælger du denne matte version vil lakken få en mat finish.

Kan jeg få stenslagsfolie monteret, uanset hvilket køretøj jeg har?

Ja. Kontakt gerne en i vores team for at få en konkret udmelding på lige det køretøj du har i tanke.

Fandt du ikke svaret du søgte?

Du er altid velkommen til at kontakte os for at få svar. Udfyld formularen herunder, og vi sender dig et svar på dit spørgsmål hurtigst muligt.

Send spørgsmål