Lakbeskyttelse

LLumar Paintprotection

LLumar Standard Paintprotection

Den første ridse i lakken er altid den der gør mest ondt. Hold din bil ny så lang tid som muligt; undgå ridser og skrammer med LLumar Paintprotection. Som et praktisk talt usynligt skjold, beskytter denne stenslagsfolie din bil mod alt hvad vejen kan slynge mod din bil. Folien tager altså imod de ridser/slag som ellers ville være gået ud over din lak.

LLumar Paintprotection har en selv-helende coating, som automatisk fjerner ridser der er opstået i foliens overflade. På den måde kan du med sindsro køre uden at spekulere på om din kølerhjelm, kofanger, sidespejle eller andre udsatte steder, bliver skadet af sten, salt, sand, grus eller andet skidt.

Så snart stenslagsfolien er monteret, kan du vaske og pleje din bil præcis som du plejer – selv med voks. LLumar ’s garanti for deres standart Paintprotection er 5 år, og dækker gulning, misfarvning og revner i folien.

null

Beskytter mod slid

LLumar Paintprotection har en unik selv-helende overflade, som giver øget holdbarhed og holder sig pæn altid.

Beskytter mod ridser og slag

Normalt vil lakken med tiden blive mat, ridset og skadet, men LLumar Paintprotection beskytter mod disse skader og bevarer lakken som ny.

Matcher din bils finish

LLumar Paintprotection fås i både blank og mat – Så uanset hvad er du sikret et produkt som er praktisk talt usynligt efter monteringen.

Beskytter mod misfarvning

LLumar Paintprotection beskytter også mod falmning og misfarvning fra olie, tjære, asfalt, insekter mv. og bevarer lakken som ny.

Beskytter mod vejr og vind

LLumar Paintprotection beskytter overfladen mod fugt, og giver derved også øget beskyttelse mod rust.

Produktgaranti

LLumar Paintprotection har 5 års garanti, som dækker gilning, misfarvning, revner i folien med mere.

LLumar Platinium Paintprotection

Platinium Paintprotection er en videreudvikling af LLumar ’s geniale stenslagsfolie; Paintprotection. Platinium udgaven har alle de samme beskyttende egenskaber som tidligere, men har fået udviklet en helt ny type teknologi til dens coating, kaldet HydrogardTM. HydrogardTM er en del af den allerede eksisterende selvhelende coating, som nu også er vand- og smudsafvisende (hydrofobisk). Inspirationen til denne teknologi er hentet fra Lotusplantens blade, som skyr vand og snavs.

Med denne tilføjelse til coatingen, får folien en meget lav overfladespænding. Vand vil derfor helt af sig selv løbe af, så smuds, skidt m.m. ikke kan sætte sig fast i overfladen. Overfladen bliver derfor ikke misfarvet af eks. pollen, ligesom snavs ikke langsomt kan trænge ned og ødelægge coatingen.

Denne ene forskel på Lumar ’s standart og Platinium Paintprotection gør at stenslagsfolien holder meget, meget længere. I forvejen giver LLumar 5 års garanti på deres stenslagsfolie – men den nye Platinium er så holdbar at der ydes op til 10 års garanti på produktet!

Beskytter mod slid

LLumar Platinium Paintprotection har en unik slevhelene overflade, som giver øget holdbarhed og holder sig pæn altid.

Beskytter mod ridser og slag

Normalt vil der med tiden samle ridser og lign. skader i lakken. LLumar Platinium Paintprotection beskytter mod dette og holder din bil som ny.

Matcher din bils finish

LLumar Platinium Paintprotection fås i både blank og mat – Så uanset hvad er du sikret et produkt som er praktisk talt usynligt efter monteringen.

Vand og Smudsafvisende

LLumar Platinium Paintprotection giver endnu bedre beskyttelse med Hydrogard. Alt snavs og smuds glider automatisk af når overfladen bliver våd.

Beskytter mod vejr og vind

LLumar Platinium Paintprotection beskytter overfladen mod fugt, og giver derved også øget beskyttelse mod rust.

Produktgaranti

LLumar Platinium Paintprotection har 10 års garanti, som dækker gilning, misfarvning, revner i folien med mere.

Skabeloner fra ComputerCut program:

  • Hvor det giver mening anvender vi LLumars PrecisionCut program til forskåret stenslagsfolie. Programmet har tusindvis af skabeloner til bilmodeller, og bliver dagligt opdateret med de nyeste modeller. Det kan være en stor fordel at få lavet precut af din stenslagsfolie.
  • Der er forskel på om stenslagsfolien skal monteres på en kompliceret karosseridel, som f.eks. en for-kofanger med meget tilpasning, eller en stor plan flade, f.eks. en kølerhjelm. Det er en individuel vurdering der afgør om der anvendes forskåret stenslagsfolie eller ej.
  • Stenslagsfolie har til formål at forhindre stenslag og ridser i lakken, og da den er transparent og næsten usynlig efter montage, er det ofte ikke nødvendigt at bukke folien rundt om kanter. Limen hæfter hårdt og folien krymper ikke, så folie kanterne er stort set usynlige.
  • Formålet med stenslagsfolie er noget helt andet end en folie til farveskift på biler, og derfor er montage teknik og metoder også anderledes.

Kontakt os gerne for at høre hvad der findes af skabeloner til netop din bil.